Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 27 November 2002 Diverse wegwerkzaamheden in de gemeente Den Helder

Jan Verfailleweg

Woensdag 27 november begint de gemeente met werkzaamheden aan de Jan Verfailleweg. Allereerst worden de parkeervakken herstraat. Zodra het herstraten van de parkeervakken gereed is, wordt er opnieuw geasfalteerd.

Het herstraten van de parkeervakken duurt waarschijnlijk anderhalve week. Dinsdag 3 december wordt het fietspad gefreesd. Het verkeer ondervindt wel hinder, maar kan gewoon gebruik maken van de weg. In totaal nemen de werkzaamheden 2 weken in beslag.

Merelstraat

Maandag 2 december start de gemeente met het herstraten van de Merelstraat. Ook de trottoirs tussen de Merelstraat en de Burgemeester Houwingsingel worden opnieuw gestraat. De straat wordt afgesloten voor het verkeer. De huizen blijven wel (gedeeltelijk) bereikbaar voor de bewoners.

Kruiszwin 33

Woensdag 4 december begint de gemeente met het herstraten van het Kruiszwin 3301- 3338. De straat wordt in gedeeltes aangepakt. Hoewel de straat niet wordt afgesloten, zal het doorgaand rijverkeer hinder ondervinden.

De woningen blijven zoveel mogelijk bereikbaar.

Zowel voor de Merelstraat als voor Kruiszwin geldt dat de werkzaamheden in ieder geval duren tot 20 december. Tijdens de kerstvakantie wordt er niet gewerkt. Op maandag 6 januari worden de werkzaamheden hervat. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl