Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 02 December 2002 Asfalteringswerkzaamheden Den Helder

Doggersvaart

Op maandag 2 december starten de asfalteringwerkzaamheden van een gedeelte van de Doggersvaart. Het gaat om de gedeelten die direct ten oosten en ten westen van de spoorwegkruising liggen. Gemotoriseerd verkeer wordt met borden omgeleid. Fietsers kunnen gewoon van het fietspad gebruik maken. De verwachting is dat de werkzaamheden 2 dagen in beslag zullen nemen.

Ruyghweg, kruispunt Lijsterstraat/Visstraat

Op woensdag 4 december gaat een gedeelte van de Ruyghweg op de schop. Rond het kruispunt met de Lijsterstraat/Visstraat wordt er geasfalteerd. Het kruispunt is dan afgesloten voor alle verkeer. Een omleidingsroute staat met borden aangegeven. De Interliner naar Hoorn gaat gedurende deze dagen via de Kievitstraat, Schootenweg en Ravelijnweg. Het asfalteren duurt 2 dagen.

Nieuwe Diep, ter hoogte van Zeedoksluis

Op donderdag 5 en vrijdag 6 december wordt een het gedeelte van het Nieuwe Diep, ter hoogte van de Zeedoksluis opnieuw geasfalteerd. Dit weggedeelte is dan afgesloten voor alle verkeer. De omleidingsroute staat met borden aangegeven.

Fazantenstraat

Op maandag 9 december wordt de Fazantenstraat voor een deel geasfalteerd. Het betreft het weggedeelte tussen de Burgemeester Houwingsingel en de Ruyghweg. Dit weggedeelte is dan afgesloten voor doorgaand verkeer. De woningen zijn wel bereikbaar. Buslijn 36 gaat deze dag via de Kievitstraat. Het asfalteren duurt 1 dag.

Polderweg

Op maandag 9 december tenslotte wordt een gedeelte van de Polderweg voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Het betreft het gedeelte tussen de Bothastraat en de Prins Hendriklaan. Dit weggedeelte wordt afgesloten voor het verkeer. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Buslijn 33 volgt een alternatieve route via de Parallelweg, de Ruyghweg, Fabrieksgracht en de Weststraat. Het asfalteren neemt waarschijnlijk 2 dagen in beslag. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl