Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 05 Maart 2003 Aanleg verkeersremmende maatregelen Grote Sloot Schagerbrug

Vanaf maandag 17 maart 2003 wordt gestart met het aanleggen van snelheidsremmende maatregelen gecombineerd met onderhoudswerkzaamheden aan de Grote Sloot in Schagerbrug.

Door deze werkzaamheden zullen bepaalde wegvakken langs de Grote Sloot worden afgesloten en het verkeer worden omgeleid. In de periode van 31 maart t/m 11 april 2003 wordt het dubbele kruispunt Grote Sloot/Schagerweg afgesloten en zal het verkeer middels een omleidingroute worden omgeleid.

De werkzaamheden zullen naar verwachting zes werkweken in beslag nemen. Wij vragen bestemmingsverkeer zoveel mogelijk rekening te houden met de werkzaamheden. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl