Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 26 Maart 2003 Afsluiting Debbemeerweg te Warmenhuizen

De Debbemeerweg te Warmenhuizen (de nieuwe weg tussen de Kanaalweg en de Diepsmeerweg/Oudevaart) wordt van 31 maart t/m 4 april 2003, of zoveel langer of korter als voor de uitvoering noodzakelijk is, voor alle verkeer met uitzondering voor fietsers en bromfietser afgesloten.

Tijdens deze afsluiting wordt op een gedeelte van deze weg de -nu nog ontbrekende- bovenste laag asfalt van de rijbaan aangebracht.

Door deze afsluiting is de doorgaande verbinding tussen de Warmenhuizerweg en de Kanaalweg dus afgesloten. Het verkeer dient hiervoor een alternatieve route te kiezen. Met borden staat er een omleidingroute voor het autoverkeer via de Warmenhuizerweg, de provinciale wegen N242 en N504, en de Kanaalweg aangegeven.

Wij zullen er alles aan doen om de werkzaamheden op een vlotte en goede manier te laten verlopen en vragen uw begrip voor het ongemak dat u bij de uitvoering van de werkzaamheden zult ondervinden.

Het doorgaande verkeer dient nu gebruik te maken van deze nieuwe weg. De bestaande Oudevaart is t.h.v. de Vezet onderbroken. Vezet is alleen nog maar vanaf de oostkant bereikbaar. Alle andere woningen en bedrijven langs de Oudevaart, de Cres en de Bregweid kunnen alleen nog vanuit westelijke richting (vanaf de Kanaalweg) bereikt worden.

In de komende periode wordt de verdere realisatie van het bedrijventerrein ter hand genomen. Onderdeel van deze plannen is de aanleg van twee wegen als verbinding tussen de nieuwe Debbemeerweg en de Oudevaart. Indien ook deze infrastructuur is aangebracht zullen de Oudevaart, de Cres en de Bregweid ook vanuit oostelijke richting weer makkelijker bereikbaar zijn. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl