Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 15 April 2003 Wegwerkzaamheden aan fietspaden Den Helder

Donderdag 17 april wordt op een aantal stukken fietspad in Den Helder een rode slijtlaag aangebracht. Hiervoor wordt die dag een aantal wegen tijdelijk afgesloten.

's Ochtends begint men om 06.00 uur in de IJsselmeerstraat tussen Woonzorgcentrum Ter Anker en de waterpartij.

Daarna is de Jan Verfailleweg tussen de Hortensiastraat en Seringenstraat aan de beurt, gevolgd door de Polderweg tussen de Bothastraat en Prins Hendriklaan.

Op het eind van de dag wordt het fietspad in het tunneltje van de Brakkeveldweg behandeld.

Bij de Jan Verfailleweg wordt tijdens het werk de weghelft waar gewerkt wordt afgezet, bij de overige straten de hele weg. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl