Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 Mei 2003 Zuidelijk deel Nieuweweg Den Helder twee maanden afgesloten

Maandag 12 mei wordt begonnen met het reconstrueren van het gedeelte Nieuweweg tussen de rotonde Ritmeesterweg en het viaduct Ravelijnweg. Zowel de weg als het fietspad wordt onder handen genomen. Ter hoogte van de Drs. F. Bijlweg krijgt de oostelijke rijbaan een uitvoegstrook voor het verkeer dat linksaf wil slaan naar de Drs. F. Bijlweg.

Aansluitend op de werkzaamheden aan de Nieuweweg worden ook de op- en afrit van de Waddenzeestraat opnieuw geasfalteerd. Rond 11 juli zijn de werkzaamheden klaar.

Verkeer vanuit Julianadorp wordt omgeleid via de Doggersvaart, Torplaan of Marsdiepstraat. Fietsers worden gedurende twee weken omgeleid via de Pastoor Koopmanweg. De overige tijd kunnen fietsers het fietspad gewoon gebruiken. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl