Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 12 Mei 2003 Informatieavond reconstructie N9

Informatieavond over de omlegging van de N9 ter hoogte van de Stolpen

Op donderdag 22 mei organiseert Rijkswaterstaat directie Noord-Holland een informatieavond over de omlegging van de N9 bij De Stolpen. De bijeenkomst wordt gehouden in het Gemeentehuis van de gemeente Zijpe, aan de Schagerweg 97 in Schagerbrug.

De zaal gaat open om 19.30 uur. De bijeenkomst begint om 20.00 uur met een inleiding van projectmanager George Ellerbroek over de omlegging van de N9 bij de Stolpen.

Na deze presentatie heeft de avond het karakter van een inloopbijeenkomst. Aan de hand van de ontwerptekeningen is er dan ruim gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de plannen. Het projectteam N9 Koedijk -De Stolpen is aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Mocht u naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het centraal informatiepunt van Rijkswaterstaat directie Noord-Holland, 023-5301401. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl