Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 04 Juni 2003 Afsluiting Middenweg (Anna Paulowna) voor onderhoud asfalt

Vanaf 11 juni is de Middenweg tussen de Boermansweg en de Grasweg en tussen de Kleiweg en de Meerweg, afgesloten voor al het doorgaande verkeer.

Dit in verband met onderhoud aan het asfalt. Het doorgaande verkeer wordt met borden omgeleid.

De afsluiting duurt naar verwachting tot en met vrijdag 13 juni, maar door onvoorziene zaken of ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Mocht u vragen hebben hierover, neem dan contact op met dhr. M. Bakker van de sectie Civiel en Groen van de gemeente, telefoonnummer 0223 53 61 85. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl