Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 16 Juni 2003 Wegwerkzaamheden Den Helder

Sinds deze week wordt er in de A.IJ. Kuiperstraat aan het riool gewerkt. Hiervoor is de straat tussen de J. van Heemskerckstraat en de Th. Rijkersstraat afgesloten voor het verkeer. De werkzaamheden duren ongeveer drie weken.

Vanaf woensdag 18 juni wordt in de W. Barentszstraat tussen de M. v.d. Hamstraat en het Helden der Zeeplein eveneens aan het riool gewerkt. Dit duurt tot en met vrijdag 27 juni.

Vanaf maandag 16 juni is één van de rijbanen van de Middenweg tussen de H. Treubstraat en de Vijfsprong afgesloten voor het verkeer vanwege het omleggen van kabels en leidingen. Het gaat om de rijbaan richting het centrum. Voor het verkeer is een omleidingsroute die met borden staat aangegeven. Dit werk duurt ongeveer twee weken. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl