Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 05 Augustus 2003 Duitse regering stelt tolheffing vrachtwagens twee maanden uit

Berlijn is gezwicht voor nationale en internationale druk en stelt de invoering van tolheffing op vrachtwagens twee maanden uit. Dit meldt persbureau Reuters op basis van anonieme bronnen die nauw bij het project betrokken zijn.

Hoewel de officiele invoeringsdatum 31 augustus blijft, zal het systeem de twee daaropvolgende maanden getest worden, en in die periode wordt er geen rol geheven. De Duitse minister van verkeer houdt vol dat het project gewoon op 31 augustus van start gaat en weigert verder commentaar.

Niet alleen bij internationale vervoerders en de Europese Commissie, maar ook bij Duitse vrachtwagenchauffeurs riep de invoering van het nieuwe tolsysteem weerstand op. Er zouden niet op tijd genoeg apparaatjes beschikbaar zijn om de tol te registreren. (bron: KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl