Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 13 Augustus 2003 Rioolwerkzaamheden Breezand en Kleine Sluis

Op maandag 18 augustus 2003 gaat een gespecialiseerde aannemer, in opdracht van de gemeente Anna Paulowna, weer aan het werk aan de riolering. Het gaat om de jaarlijkse reinigings- en inspectiewerkzaamheden.

Er wordt begonnen in het Pastoor Verhoeffpark in Breezand. Daarna is Kleine Sluis aan de beurt. Bewoners van de straten waar het riool geÔnspecteerd zal worden, krijgen hierover een folder in de brievenbus. De werkzaamheden duren ongeveer 2 weken.

Bij regenachtig weer is het werken in de bovengenoemde riolen onmogelijk. Men wijkt dan uit naar De Elshof.

Mocht u vragen hebben over de uit te voeren werkzaamheden, neem dan contact op met de afdeling civiel & groen van de gemeente, te bereiken onder telefoonnummer 0223 - 536100. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl