Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 11 September 2003 Afsluiting wegen in de gemeente Niedorp & Schagen

Afsluiting: Kolhornerkade

De weg genaamd Kolhornerkade in de gemeente Niedorp zal in de week van 6 oktober 2003 t/m 10 oktober 2003, afgesloten worden i.v.m. het aanbrengen van een inlaat in het kader van de Ruilverkaveling. De afsluiting is voor al het verkeer en zal geschieden tussen 07.00 uur en 17.00 uur of zoveel langer als korter dan voor deze werkzaamheden noodzakelijk is. Het verkeer wordt omgeleid door middel van aanwijzingsborden.

Afsluiting van enkele wegen in de gemeente Schagen

Afsluiting: Burenweg

De Burenweg in de gemeente Schagen zal in de week van 15 september 2003 t/m 19 september 2003 en van 22 september t/m 26 september 2003 afgesloten worden i.v.m. het aanbrengen van een tweetal duikers in het kader van de Ruilverkaveling.

De afsluiting is voor al het verkeer en zal geschieden tussen 07.00 uur en 17.00 uur of zoveel langer als korter dan voor deze werkzaamheden noodzakelijk is. Het verkeer wordt omgeleid door middel van aanwijzingsborden.

Afsluiting: Nes

De weg genaamd Nes in de gemeente Schagen zal in de week van 29 september 2003 t/m 3 oktober 2003, het gedeelte tussen de Burenweg en de provinciale weg, afgesloten worden i.v.m. het aanbrengen van een duiker in het kader van de Ruilverkaveling.

De afsluiting is voor al het verkeer en zal geschieden tussen 07.00 uur en 17.00 uur of zoveel langer als korter dan voor deze werkzaamheden noodzakelijk is. Het verkeer wordt omgeleid door middel van aanwijzingsborden. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl