Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 16 September 2003 Snelheidsremmende maatregelen in Waldervaart

Maandag 22 september start aannemingsbedrijf DuraVermeer in Waldervaart met het aanleggen van snelheidsremmende maatregelen. Het betreft maatregelen op de Welmolen, Zaagmolen, Kievitlaan, Menisweg, Spreeuwenlaan, Korenmolen en Roodborstjeslaan.

Op de Korenmolen en de Roodborstjeslaan worden verkeersdrempels aangebracht. Op de Welmolen worden borden en strepen aangebracht. Op de overige lokaties zijn beide maatregelen van toepassing. De werkzaamheden duren tot eind oktober. Als de weersomstandigheden tegenzitten kan het werk enige dagen langer duren.

De werkzaamheden zijn zo opgezet dat uw woning/bedrijf bereikbaar blijft voor autoverkeer. Desondanks kan er wellicht enige hinder ontstaan. Ons streven is de duur en de mate hiervan te beperken.

Mocht u n.a.v. het bovenstaande nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met onze toezichthouder de heer E. Schoorl op nummer 06-55185375.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl