Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 23 September 2003 Diverse werkzaamheden aan Schootenweg en Kievitstraat

Schootenweg

Maandag 22 september beginnen we met het herstraten van een klein deel van de Schootenweg/Fazantenstraat en Kievitstraat. Het gaat om het gedeelte bij de T-splitsing Schootenweg/Fazantenstraat/Kievitstraat. De werkzaamheden duren twee weken en vinden plaats vooruitlopend op de grote renovatie eind volgend jaar van de Schootenweg (tussen de spoorlijn en de Ravelijnweg). Het werk wordt in fasen uitgevoerd.

Maandag 22 en dinsdag 23 september werken we aan de oostelijk gelegen rijbaan van de Schootenweg (tussen de Linie en afslag Kievitstraat). Het verkeer kan dan wel gewoon gebruik maken van de weg.

Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 september lukt het niet om een rijbaan vrij te houden. Dan gaan we namelijk verder met het herstraten van het gedeelte van de Fazantenstraat (tot en met garage Bethlehem). Het verkeer wordt omgeleid via de Kievitstraat. Ook de bus rijdt via een andere route. In het weekend zijn deze werkzaamheden klaar. De firma Bethlehem blijft tijdens de werkzaamheden aan de Fazantenstraat gewoon bereikbaar.

Kievitstraat

Maandag 29 september beginnen we met het herstraten van het deel van de Kievitstraat. In totaal duren deze werkzaamheden een week. Tijdens de eerste twee dagen, maandag 29 en dinsdag 30 september, wordt het verkeer vanuit De Schooten omgeleid via de Fazantenstraat/Ruyghweg. Verkeer afkomstig vanuit de Kievitstraat ondervindt geen hinder van deze werkzaamheden.

Vanaf woensdag 1 oktober tot en met vrijdag 3 oktober is de Kievitstraat afgesloten voor verkeer afkomstig van de Parallelweg. In deze periode kunt u niet via de Kievitstraat naar De Schooten rijden. De omleidingsroute loopt via de Ruyghweg /Fazantenstraat. Zaterdag 4 oktober zijn ook deze werkzaamheden afgerond. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl