Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 09 Oktober 2003 Werk aan het riool in de Sportlaan en Tuinstraat

Zoals u wellicht weet zijn wij van plan de Sportlaan en de Tuinstraat opnieuw in te richten. Voordat we dit gaan doen, vervangen we in deze straten eerst het hoofdriool. Hiermee beginnen we op maandag 13 oktober. Het werk wordt in fasen uitgevoerd en iedere fase duurt ongeveer drie weken. De onderverdeling in fasen is als volgt:

Tijdens de werkzaamheden zijn de straten afgesloten voor het doorgaand verkeer. Ook de bussen rijden tijdelijk een andere route. Dit staat op de haltes aangegeven. De bewoners van de straten kunnen daar waar de straat open ligt hun auto niet voor hun woning parkeren. Daardoor zal de parkeerdruk in de omliggende straten tijdelijk toenemen.

Herinrichting

Voor alle werkzaamheden geldt dat steeds een deel van de asfaltlaag verwijderd wordt. Nadat we het riool vervangen hebben, brengen we een noodbestrating van klinkers aan. Vervolgens moet het grondwerk nog zes maanden inklinken, voordat we met de herinrichting kunnen beginnen. Zodra bekend is wanneer we dat gaan doen, krijgen de bewoners uiteraard bericht en leest u het op onze voorlichtingspagina en website. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl