Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 16 Oktober 2003 Burgerbrug diverse wegen afgesloten

Werk in uitvoering Burgerbrug, wegen afgesloten

Vanaf maandag 27 oktober 2003 zal een aanvang gemaakt worden met diverse reconstructie- en asfaltering werkzaamheden aan de Grote Sloot en Burgerweg te Burgerbrug.

De totale werkzaamheden zullen ijs- en wederdienende vijf werkweken duren. Hierbij kan rekening worden gehouden met de volgende planning:

Voor alle werkzaamheden geldt dat de periode door (weer) omstandigheden korter of langer kunnen uitvallen.

NB. De wegen zullen tijdens breek- en asfaltering werkzaamheden worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Voor de kruispunten geldt dat deze om en om voor het doorgaande verkeer worden afgesloten.

Aan de noordzijde van de brug zal een tijdelijke voetgangerbrug worden gelegd. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl