Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 21 Oktober 2003 Wegafsluitingen Callantsoog

In opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier wordt op maandag 27 oktober 2003 gestart met de werkzaamheden aan twee 'coupures' in de Helmdijk te Callantsoog, te weten de coupure Duinweg en de coupure Dubbelduinweg. Men spreekt van een coupure op die locaties waar een weg een waterkering kruist en daarbij de waterkering doorsnijdt. Momenteel moeten beide coupures in geval van een duindoorbraak met zandzakken worden dichtgezet. Dit is een omslachtige en arbeidsintensieve klus. De coupure Duinweg zal nu zodanig worden aangepast dat hij door middel van houten balken kan worden gesloten. Voor de coupure Dubbelduinweg wordt de asfaltverharding op de gewenste hoogte gebracht.

Schotbalkenloods

Het werk aan de coupures bestaat onder andere uit het plaatsen van een betonnen schotbalkenloods aan de westzijde van de Duinweg, een betonnen keerwand aan de oostzijde van de Duinweg, het opbreken van de bestaande verharding van de Dubbelduinweg, het ophogen van de Dubbelduinweg met zand en het asfalteren van het opgehoogde deel.

Omleidingsroutes

Deze werkzaamheden vinden plaats tussen maandag 27 oktober en vrijdag 7 november 2003 of zo veel langer als noodzakelijk of korter als mogelijk is. Daar er op en direct naast de weg gewerkt wordt, moeten de Duinweg en de Dubbelduinweg voor alle verkeer worden afgesloten. De omleidingrouten worden door middel van borden aangegeven. (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl