Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 22 Oktober 2003 Streep door Waalder rotonde

De rotonde op het kruispunt Sommeltjesweg - Oosterenderweg - Laagwaalderweg bij De Waal is van de baan. Het college heeft dit besloten, zo deelde wethouder Corry Heijne mee aan de gemeenteraad.

Volgens wethouder Heijne heeft verder onderhandelen over aankoop van grond geen zin. De vraagprijs is voor de gemeente veel te hoog. B&W zijn bijzonder teleurgesteld over de gang van zaken en zullen nu de reeds toegezegde bijdrage van 210.000 euro terugstorten aan de provincie Noord-Holland. Een zeer ongebruikelijke actie bij dit soort projecten.

'Een dieptepunt in de Texelse bestuurlijke geschiedenis', aldus het college. Gevreesd wordt dat de rotonde ook in de toekomst nimmer zal worden gerealiseerd. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl