Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 14 November 2003 Werkzaamheden reconstructie Kanaalweg e.o.

Vanaf dinsdag 18 november start de gemeente Den Helder met de werkzaamheden voor de reconstructie van de Kanaalweg en omgeving. Als eerste worden de voetpaden en de parkeerstroken langs de Willem Barentszstraat herstraat. Daarna gaan de voorbereidende werkzaamheden aan het Helden der Zeeplein en Th. Rijkersstraat van start. Het doorgaande verkeer zal hier geen hinder van ondervinden. Vůůr de feestdagen zijn deze werkzaamheden afgerond en zijn de straten opgeruimd.

Tijdens het vervolg van de werkzaamheden gaat de klinkers uit de rijbaan waarna de rijbaan voorzien wordt van een asfaltlaag. Deze werkzaamheden starten op 5 januari 2004. Dit werk wordt in drie fases uitgevoerd:

De werkzaamheden duren naar verwachting drie maanden. Het verkeer wordt in deze periode door middel van borden omgeleid. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl