Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 21 November 2003 Betaald Parkeren in van Galenbuurt

De gemeente heeft naar aanleiding van een klachten uit de Van Galenbuurt over parkeeroverlast vorig jaar een bewonersonderzoek gehouden. De resultaten van dit onderzoek zijn tijdens een bijeenkomst met de bewoners besproken. De conclusie van het onderzoek en de informatieavond was dat er voldoende redenen aanwezig zijn om in de Van Galenbuurt parkeerregulerende maatregelen te nemen.

De belanghebbenden in deze buurt staan daar ook achter: de meerderheid van de aanwezigen was vóór het invoeren van betaald parkeren, met vergunningen voor belanghebbenden.

Inmiddels hebben burgemeester en wethouders de gemeenteraad voorgesteld hiertoe over te gaan.

Het voorstel houdt het volgende in:

De commissie Stedelijk Beheer bespreekt het raadsvoorstel op 27 november. Daarna besluit de gemeenteraad over een en ander tijdens de raadsvergadering van 10 december aanstaande. Wie uitgebreide informatie over het voornemen en het bewonersonderzoek wenst kan terecht bij de dienst Stadsontwikkeling en Beheer, Sportlaan 62. Wij adviseren u dan eerst een afspraak te maken via telefoonnummer 671286. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl