Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 25 November 2003 Wel parkeren, niet stallen

Op diverse onbetaalde parkeergelegenheden op Texel komt het steeds vaker voor dat er containers aanhangwagentjes, keten, caravans en andere voertuigen voor langere tijd worden gestald. Buiten het feit dat het niet zo fraai is en onnodig parkeerruimte inneemt, is het ook verboden.

De gemeente Texel zal de eigenaar daarom verzoeken het voertuig te verwijderen. Als dit niet gebeurt, moeten we helaas een proces-verbaal opmaken.

In de gevallen waarbij de eigenaar niet te achterhalen is, gebruikt de gemeente sinds kort een gele sticker. Deze sticker wordt op het betreffende voertuig aangebracht met het verzoek deze binnen twee weken te verwijderen.

Indien dit niet gebeurt zal het voertuig door de gemeente worden verwijderd en opgeslagen. Tot een jaar na wegsleepdatum kan het voertuig door de eigenaar worden opgehaald tegen vergoeding van de gemaakte kosten.

Na dat jaar wordt het voertuig afgevoerd en vernietigd. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl