Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 15 December 2003 Informatieavond Herinrichting Zeeweg - gemeente Zijpe

Op maandag 15 december a.s. organiseert de gemeente Zijpe in samenwerking met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier een informatieavond waarop het voorontwerp voor de herinrichting van de Zeeweg in Sint Maartensvlotbrug wordt toegelicht. De informatieavond vindt plaats in hotel/café/restaurant 't Karrespoor, Rijksweg 39 te Sint Maartensvlotbrug, aanvang 19.30 uur.

Met dit voorontwerp wordt de inrichting van de Zeeweg aangepast aan de richtlijnen die gelden voor de inrichting van een 30 km/uur-weg. Het is de bedoeling om uiteindelijk van de Zeeweg en de Belkmerweg een aaneengesloten 30 km/zone te maken. Het belangrijkste kenmerk van het ontwerp is dat snelheidsremmende maatregelen worden gecombineerd met parkeervakken.

Tijdens de informatieavond bestaat de mogelijkheid voor belangstellenden om ontwerptekening in te zien. Daarnaast zal het ontwerp worden toegelicht. De ontwerptekening zal aansluitend op deze avond nog enkele weken ter inzage liggen in het gemeentehuis (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl