Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 09 Januari 2004 Vervangen riolering Wezenstraat Den Helder

Maandag 12 januari gaan we beginnen met het vervangen van de riolering in het deel van de Wezenstraat tussen de Californiestraat en het parkeerterrein in de Breewaterstraat.

De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd en zullen in totaal drie weken duren. In deze periode is de straat afgesloten voor verkeer.

U kunt tijdens de werkzaamheden uw auto niet in de Wezenstraat te parkeren, maar bijvoorbeeld op het parkeerterrein in de Breewaterstraat. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl