Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 03 Februari 2004 Wegwerkzaamheden Den Helder

Herbestraten Jan Hargenstraat/Jacob Houtinghstraat

Op maandag 26 januari zijn we begonnen met het herbestraten van de Jan Hargenstraat en Jacob Houtinghstraat (tussen de Waterkeringsweg en de Pieter van der Deurelaan). De werkzaamheden aan beide straten zullen in totaal zes weken duren. De straten worden in fasen opgebroken.

Asfalteren Kanaalweg

Vandaag beginnen we met het uitbreken van de bestrating in een gedeelte van de Kanaalweg. Daarna asfalteren we de straat. Dit gebeurt in verband met de reconstructie van de Kanaalweg. Het gaat in deze fase om het gedeelte vanaf de Th. Rijkersstraat tot en met Kanaalweg nr. 36. Gedurende deze werkzaamheden is dit straatgedeelte afgesloten voor alle verkeer, dus ook voor bewonersverkeer. De werkzaamheden zullen ongeveer 5 ą 6 weken duren. Het verkeer wordt omgeleid met borden. De Willem Barentszstraat is overigens weer open voor alle verkeer.

Ook de opstelplaatsen voor rolemmers zijn gedurende deze periode niet bereikbaar voor de vuilniswagens. U kunt uw huisvuil aanbieden aan de buitenkant van de straatafzetting aan de kant van de Th. Rijkersstraat. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl