Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 04 Februari 2004 Aansluiting riolering stremt verkeer Krugerstraat en Van Galenstraat

Vanaf woensdag 4 februari aanstaande is het kruispunt Krugerstraat/Van Galenstraat afgesloten voor het verkeer. Deze afsluiting is noodzakelijk omdat het riool uit de Van Galenbuurt aangesloten wordt op het riool in de Krugerstraat. Het kruispunt blijft wel toegankelijk voor voetgangers. De werkzaamheden nemen maximaal drie dagen in beslag.

Na deze werkzaamheden gaat ook de Van Galenstraat weer open. Deze straat is geruime tijd afgesloten geweest omdat een gescheiden riool onder de straat is aangebracht.

Het verkeer dat via de Krugerstraat werd omgeleid vanwege de gedeeltelijke afsluiting van de Kanaalweg wordt nu tijdelijk omgeleid via de Kerkgracht. Deze omleiding wordt met borden aangegeven. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl