Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 01 Maart 2004 Hinder voor (scheepvaart)verkeer bij renovatie Ulkesluis

Binnenkort begint de renovatie van de Ulkesluis (de keersluis in het Waardkanaal ten zuiden van het Amstelmeer) Boven de sluis wordt ook een nieuwe brug aangebracht. Het werk kan hinder met zich meebrengen voor weg- en scheepvaartverkeer.

Het besluit tot renovatie en vervanging is genomen door de gemeenten Anna Paulowna en Wieringermeer die beide eigenaar en beheerder zijn. Het werk begint in de loop van maart en duurt tot half december.

Samenwerkingsovereenkomst

Voor het uitvoeren van deze omvangrijke klus zijn de beheerders een samenwerkingsovereenkomst aangegaan en hebben opdracht verleend aan: Aannemingsbedrijf J.J. de Vries B.V. te Sneek voor renovatie van de sluis, Knook Staalconstructies B.V. te Moerdijk voor vervanging van de brug en Electro Componententechniek B.V. te Purmerend voor de elektrische bediening. Deze aannemers voeren het werk aan de sluis en de brug gezamenlijk uit. De bouwdirectie wordt eveneens gevormd door de drie opdrachtgevers.

Afsluiting weg

De werkzaamheden zorgen ervoor dat de weg over de Ulkesluis voor een periode van minimaal 20 weken in 2004 afgesloten zal zijn. Het scheepvaartverkeer zal enkele keren een paar dagen worden gestremd tijdens het verwijderen √cn herplaatsen van de geleidewerken, de sluisdeuren en de brug. Over exacte data volgt nog nadere berichtgeving. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl