Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 17 Maart 2004 Hoogheemraadschap vervangt 70 lichtmasten in de gemeente Niedorp

Deze week laat Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier zeventig oude lantaarnpalen langs verschillende wegen in de gemeente Niedorp vervangen. De stalen lantaarnpalen stammen af uit de jaren vijftig. Ze zijn nu aan vervanging toe.

Waar?

De wegen waar één of meer lichtmasten worden vervangen zijn de Doorbraakweg, Floralaan, Hanedoes, Hartweg, Kamperweg, Koggeweg, Leijerpolderweg, Mieldijk, Mientweg, Moerbeek, Moerbekerweg, Ooievaarsweg, 't Paadje, Rijderstraat, Terdiek, Terdiekerweg, Unjerweg, Oosterweg, Oudeweg, Raakmaatsweg, Valbrugweg 2, Westerweg, Zuiderweg en de Zeesluisweg.

Buiten bebouwde kom

Het hoogheemraadschap beheert in de gemeente Niedorp 18,5 km wegen gelegen op een waterkering en 78 km wegen gelegen buiten de waterkering. Alle wegen liggen buiten de bebouwde kom. Naast het onderhoud van de verharding, het asfalt, onderhoudt het hoogheemraadschap ook de lantaarnpalen, bebording en het groen in de bermen. (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl