Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 24 Maart 2004 Treinkaartje straks te koop bij boot Texel

Mede op aandringen van de gemeente Texel zijn de Nederlandse Spoorwegen bereid tot het plaatsen van een kaartjesautomaat op het eiland. Als locatie is veerhaven 't Horntje aangewezen. Reizigers kunnen straks hun treinkaartje daar al kopen in plaats van op het NS station in Den Helder.

Sinds de wijziging van de vertrektijden van boot en trein (per 14 december 2003) is de overstaptijd een stuk korter, waardoor men minder tijd heeft om een kaartje te kopen. De NS wil reizigers vanaf Texel nu dus tegemoet komen. Het is de bedoeling dat de automaat wordt geplaatst voor de start van het hoogseizoen. Het college van B&W vindt dat er eerst een jaar moet worden proefgedraaid.

Verder zal het college er nogmaals bij de provincie op aandringen dat de bus vanaf de trein naar de boot in Den Helder voortaan langer blijft wachten. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl