Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 31 Maart 2004 Wegafsluiting op 5 april in de Sportlaan Anna Paulowna

Vanaf maandag 5 april 2004 zal een deel van de Sportlaan in Anna Paulowna, gedurende een week, voor het doorgaande verkeer worden afgesloten.

Tussen de J.C. Geerligslaan en de Mr Dr Jonkerlaan zal een deel van de bestrating worden opgebroken ten behoeve van herbestratingswerkzaamheden. Dit gedeelte van de weg is dan ook voor al het verkeer afgesloten.

Het Veerburgplein blijft echter wel toegankelijk en wel vanaf de zijde van de Mr Dr Jonkerlaan. Voor vragen kunt u contact opnemen met de sectie Civiel en groen, telefoon 0223 - 53 61 00 (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl