Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 14 Juni 2004 Spiegelafstelplaats Spaansen gerealiseerd

Onlangs is de langverwachte spiegelafstelplaats voor vrachtauto's op het terrein aan de Scheidersweg te Winkel gerealiseerd. De realisatie hiervan heeft, vanwege het regenachtige weer, enige tijd op zich laten wachten.

Spiegels zijn er om de chauffeur zicht te geven op de omgeving van de auto. De rechtervoorkant van de auto heeft er sinds enige tijd een nieuwe spiegel bij gekregen, namelijk de Dobli-spiegel (DOde- en BLIndehoekspiegel). Juist ingesteld heft deze spiegel ook de laatste dode hoek (nagenoeg) op.

Enige tijd geleden bleek uit een controle van de Amsterdamse Verkeerspolitie dat de dodehoekspiegel bij 85 procent van de voertuigen niet goed is afgesteld.

Om niet alleen boetes te voorkomen, maar ook de veiligheid van andere weggebruikers te waarborgen, is het van belang dat de spiegels juist staan afgesteld.Spaansen verwacht dan ook dat er periodieke gebruik wordt gemaakt van de afstelplaats, ter controle van de juiste spiegelaftelling.

Met name bij het wisselen van auto is het juist van belang dat de spiegelafstelling wordt gecontroleerd en eventueel wordt gecorrigeerd. (Bron: Spaansen Holding BV, Bedrijven Groep Niedorp, Windkracht)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl