Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 26 Juli 2004 Werk aan het spoor bij de Brakkeveldweg

Sinds 5 juli wordt gewerkt aan de spoorlijn bij de Brakkeveldweg, in de nabijheid van het station. Om de betrouwbaarheid en de veiligheid van het treinverkeer te garanderen wordt een groot deel van de sporen en wissels opgeknapt en in sommige gevallen helemaal vernieuwd.

Ook vinden er werkzaamheden plaats om de geluidsoverlast van de binnenkomende en vertrekkende treinen te verminderen. Volker Stevin Rail & Traffic Contracting bv voert de werkzaamheden in opdracht van ProRail uit. Het werk zal geluidsoverlast geven voor de direct omwonenden van de spoorlijn. De spoorwerkers doen er echter alles aan om dit tot een minimum te beperken.

Periode

De verwachting is dat het grootste deel van de werkzaamheden 8 oktober afgerond is. Er zal nog wel in twee weekenden daarna gewerkt gaan worden: op 25 en 26 september, en op 4 en 5 december. In de week van 13 tot en met 17 december worden de werkzaamheden aan het spoor afgerond.

Meer informatie

ProRail heeft de direct omwonenden geÔnformeerd over de werkzaamheden. Heeft u vragen, neemt u dan contact op met ProRail, telefoonnummer (030) 2357104. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl