Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 14 September 2004 2e Fase aanleg fietspad Keinsmerweg van start

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier start begin september met de 2de fase van de aanleg van het fietspad langs de Keinsmerweg in de gemeente Schagen en Zijpe. Het gaat om het gedeelte tussen de Groote Sloot en de rotonde van de provincialeweg Schagen-Kolhorn de N248.

Plateau

In deze 2e fase die van begin september tot begin november loopt wordt de grondbaan afgewerkt en het asfaltwerk voor het fietspad uitgevoerd. Bij de kruising van de Keinsmerweg met de Keins wordt een plateau aangelegd in rood asfalt. Tevens wordt bij de spoorwegovergang een extra slagboominstallatie geplaatst voor de fietsers.

Veiligheid

In de periode van begin september tot begin november is de Keinsmerweg tussen de Groote Sloot en de rotonde van de provincialeweg Schagen-Kolhorn de N248 voor al het doorgaande verkeer afgesloten. Dit voor de veiligheid van de weggebruikers, met name de (brom)fietsers en voor de medewerkers van de aannemer. De afsluiting geldt niet voor bewoners en landeigenaren aan de Keins en de Keinsmerweg en voor bestemmingsverkeer. De weggebruikers worden geÔnformeerd door middel van infoborden en omleidingsroutes.

Informatie

Voor aanvullende informatie kunt u tijdens kantoor uren contact opnemen met de heer P.F. Poels van het district Noord-Oost tel. 0229-276124 of de heer H. Burger tel. 0229-276122. (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl