Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 14 September 2004 Afsluiting N240 (Medemblik)

In verband met asfalteringswerkzaamheden zal de provinciale weg N240 tussen de Almereweg en de Westerzeedijk worden afgesloten voor alle verkeer van maandag 13 september 07:00 uur tot en met maandag 20 september 2004 17:00 uur. Deze afsluiting is noodzakelijk met het oog op de veiligheid van het verkeer en de wegwerkers.

In verband met festiviteiten in Medemblik is -op verzoek van de gemeente Medemblik- de N240 in het weekend van 17 september rond 17:00 uur tot 20 september 2004 07:00 uur wel open.

Het is niet uitgesloten dat de werkzaamheden langer of korter zullen duren. De omleidingroute via de Almereweg en de Randweg zal d.m.v. borden worden aangegeven.

Hulpdiensten zullen bij calamiteiten onder begeleiding door het wegvak geleid worden.

Het (brom)fietsverkeer vanaf het Opperdoesche- en Medemblikkerpad kan het wegvak kruisen.

De werkzaamheden worden in opdracht van de provincie Noord-Holland uitgevoerd. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl