Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 26 Oktober 2004 Tuinstraat en Sportlaan op de schop (Den Helder)

Maandag 25 oktober is aannemer J. Heijmans BV begonnen aan de herinrichting van de Tuinstraat en de Sportlaan. Tijdens de werkzaamheden is de Sportlaan afgesloten voor het doorgaand verkeer. De nieuwe inrichting van de straat is in oktober 2002 tijdens een bewonersavond met belangstellenden besproken. In de tussentijd is het hoofdriool vervangen, evenals de kolken en een aantal huisaansluitingen. Komend voorjaar wordt de allerlaatste hand aan de herinrichting gelegd. Dan krijgen de Tuinstraat en de Sportlaan een deklaag van geluidsreducerend asfalt.

De herinrichting neemt, afhankelijk van de weersomstandigheden, ongeveer vijftien weken in beslag. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. Dit houdt in dat telkens slechts een gedeelte van de Sportlaan/Tuinstraat ook echt is afgesloten. De planning is als volgt:

Een omleidingsroute staat met borden aangegeven. Tijdens de werkzaamheden blijven de aan de Sportlaan gevestigde instellingen en bedrijven altijd bereikbaar, in een enkel geval via een noodweg. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl