Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 15 December 2004 Alle obstakels de berm uit (Anna Paulowna)

Uit een onlangs uitgevoerde inventarisatie is gebleken dat er nogal wat ‘illegale particuliere obstakels’ zoals keien, palen, hekwerken, uitstallingen, etc. in de gemeentelijke bermen zijn aangebracht.

Een van de belangrijkste functies van een wegberm is een uitwijkmogelijkheid bieden voor het verkeer. Hiervoor dient de berm vrij te zijn van obstakels. Wij vragen u dan ook de eventueel door u geplaatste obstakels te verwijderen.

In januari 2005 zal er opnieuw een inventarisatie plaatsvinden. Alle dan nog aanwezige ‘obstakels’ zullen in overleg met de betrokken bewoner(s) door de gemeente worden verwijderd. De kosten voor het verwijderen zijn in principe voor rekening van de betrokken bewoner(s).

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze actie, dan kunt u contact opnemen met de heer M. Bakker van de sectie Civiel en groen, telefoonnummer (0223) 53 61 85. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl