Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 21 Januari 2005 Herinrichting Schagerweg te Schagerbrug, Informatie avond maandag 31 januari

De gemeente Zijpe is voornemens om de Schagerweg in 2005 opnieuw in te richten. Hiervoor hebben wij een eerste voorontwerp gemaakt, dat kan worden beschouwd als onze eerste gedachtevorming over hoe een heringerichte Schagerweg er moet gaan uitzien.

Waarom een herinrichting van de Schagerweg?

Doordat gedeelten van de asfaltverharding van de Schagerweg zijn versleten, moeten wij groot onderhoud plegen. Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om gelijktijdig een aantal andere zaken aan te pakken:

Door al deze werkzaamheden tegelijk uit te voeren, ondervindt u slechts één keer overlast.

Wat houdt het voorontwerp in?

Belangrijkste punten in het voorontwerp zijn:

Informatieavond

Op maandag 31 januari 2005 wordt een informatieavond gehouden. Op deze avond zal het voorontwerp worden toegelicht en is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het doen van suggesties. Wij nodigen u hiervoor uit op 31 januari 2005 om 19:30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis aan de Schagerweg te Schagerbrug.

Naast de voorlichting op deze avond zal het voorontwerp nog enkele weken ter inzage liggen in het gemeentehuis. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl