Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 22 Februari 2005 Schootenweg zonder bobbels, bomen gekapt (Den Helder)

De start van de reconstructie van de Schootenweg staat gepland voor half april. Dan wordt het huidige wegprofiel aangepast om de weg veiliger te maken.

Zo worden onder andere de klinkers vervangen door asfalt en komen er vrijliggende fietsbanen. Daarvoor moeten er bomen worden gekapt. Voor een deel van die bomen is geen kapvergunning nodig. Ze worden al op korte termijn verwijderd. Voor de andere bomen is een kapvergunningaanvraag ingediend (zie openbare kennisgevingen).

Bij de werkzaamheden wordt uiteraard rekening gehouden met de vogelbroedactiviteiten. In het nieuwe plan voor de Schootenweg komen ongeveer net zoveel bomen terug als er nu worden gekapt. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl