Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 21 April 2005 Frans Halsstraat tijdelijk afgesloten (Schagen)

Maandag 25 april start aannemersbedrijf Kennemer Wegen- en Waterbouw met werkzaamheden in de Frans Halsstraat. In deze straat zitten diepe rijsporen wat tot gevaarlijke situaties kan leiden Om dit te voorkomen wordt het onderliggende zandpakket extra verdicht en de bestrating opnieuw gelegd.

De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd tussen de Beethovenlaan en de Johan Vermeerstraat en duren ca. 4 weken. Voor de veiligheid van verkeersdeelnemers en aannemerspersoneel en om sluipverkeer tegen te gaan wordt de Frans Halsstraat in deze periode afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers. Voor het verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld.

Mocht u n.a.v. het bovenstaande nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met onze toezichthouder de heer R. van Beijeren op nummer 06-22994967. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl