Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 Juni 2005 Uitvoering groot onderhoud verhardingen aan diverse wegen en fietspaden in Wieringerwerf

UITVOERING: week 23 en 24

AFSLUITING ROTONDE N240, aansluiting Wieringwerf-zuid. In verband met het uitvoeren van onderhoudswerk aan de rotonde op de N240 ter hoogte van KM 10.60 zal deze gedeeltelijk, van maandag 6 juni 06.00 uur tot en met vrijdag 17 juni 18.00 uur worden afgesloten voor al het verkeer. Of zoveel langer indien noodzakelijk, of korter indien mogelijk.

Voor deze werkzaamheden zal de zuidelijke afrit (nr 13) komende vanuit de richting Hoorn en de oprit richting Den Oever worden afgesloten, verder zal de aansluiting van de Terpweg op de N240 (Westerterpweg) worden afgesloten. Verkeer in Oost-Westrichting over de Westerterpweg blijft tijdens de werkzaamheden mogelijk.

De afsluiting geldt niet voor (brom)fietsers en voetgangers. Deze kunnen normaal, met hinder gebruik blijven maken van de rotonde. Nooddiensten kunnen met enige verkeershinder doorrijden. Deze afsluiting is noodzakelijk met het oog op de veiligheid van het verkeer en de wegwerkers.

Het doorgaande autoverkeer in de richting Den Oever, Leeuwaarden zal via de westelijke oprit de A7 op kunnen, het verkeer zal dan terug moeten rijden naar afslag 12 (Middenmeer) waar het verkeer richting het Noorden via oprit 12 (Middenmeer) terug wordt geleid naar de A7.

Verkeer wat op de A7, komende uit het zuiden, richting Wieringerwerf wil, moet de A7 bij Middenmeer verlaten en via de ter plaatse aanwezige omleiding via Middenmeer en de Schagerweg (N248) naar Wieringerwerf rijden. Bussen van Connexxion (Interliner) richting Wieringerwerf zullen de omleiding via Middenmeer, Schagerweg (N248) moeten rijden.

Gevolgen:

Er wordt getracht de overlast zo kort mogelijk te houden. Nooddiensten kunnen ten allen tijde bij de huizen komen. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl