Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 Juni 2005 Tevredenheidsonderzoek vaarweggebruikers Noord-Holland

Als beheerder van provinciale vaarwegen, bruggen en sluizen wil de provincie u in de toekomst (nog) beter van dienst zijn.

Daarom willen wij graag weten wat uw ervaringen zijn met bijv. de passages bij bruggen en sluizen, de informatieverstrekking en de kenmerken van de vaarwegen.

Uw ervaringen kunt u kwijt via de vragenlijst (zie www.noord-holland.nl) die u direct aan ons kunt terugsturen. De resultaten zullen later dit jaar worden gepubliceerd. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl