Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 14 Juni 2005 Afsluiting Oostwal in Tuitjenhorn

Aanleg snelheidsremmende maatregelen, voetpad en onderhoud asfalt

Op maandag 6 juni jl. is aannemingsbedrijf Gebr. Min b.v. uit Bergen begonnen met werkzaamheden aan de Oostwal in Tuitjenhorn.

Aan de westkant van de Oostwal zijn de bibliotheek en het kinderdagverblijf gebouwd. Hierdoor is het aantal oversteken hier aanzienlijk toegenomen. De Oostwal is een weg die redelijk intensief bereden wordt, met af en toe vrij hoge snelheden. Daarom wordt er ter plaatse van de bibliotheek een plateau van rood asfalt aangelegd.

Vanaf het zwembad naar Oostwal nr. 37 wordt een voetpad aangelegd. Verder wordt de fietsoversteek verplaatst, zodat deze op een meer verkeersveilige plek voor de bocht komt te liggen. Tegelijkertijd met de aanleg van het plateau en het voetpad worden er onderhoudswerk- zaamheden aan de wegverharding uitgevoerd.

Als gevolg van deze werkzaamheden is de Oostwal tussen de Delftweg en Oostwal nr. 37 afgesloten voor het doorgaand autoverkeer vanaf maandag 6 juni tot en met vrijdag 22 juli 2005.

Voor bestemmingsverkeer is de weg wel toegankelijk. Het zwembad blijft ook tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Met uitzondering van de periode van 4 t/m 22 juli maakt de bus wel gebruik van de Oostwal.

Een omleidingroute wordt met borden aangegeven. U kunt via het Noorderlicht in Tuitjenhorn rijden. Fietsverkeer kan wel gebruikmaken van de Oostwal. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl