Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 22 Juni 2005 Afsluiting N502 (Duinweg), tussen de Helmweg (Groote Keeten) en de Callantsogervaart (Julianadorp)

Op de N502 (Duinweg) vinden tussen de Helmweg (Groote Keeten) en de Callantsogervaart (Julianadorp) werkzaamheden plaats waardoor de rijbaan moet worden afgesloten.

De uitvoering vindt plaats van maandag 4 juli 2005 van 07:00 uur tot vrijdag 15 juli 2005 16:00 uur. Het is echter, bijvoorbeeld door de weersomstandigheden, niet uitgesloten dat de werkzaamheden langer of korter duren. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid via de Helmweg, N9 en de Callantsogervaart.

(Brom)fietsers en voetgangers zullen geen hinder ondervinden van de werkzaamheden.

De omleidingen zijn noodzakelijk met het oog op de veiligheid van het verkeer en de wegwerkers en worden met borden aangegeven. Enige overlast valt niet te vermijden. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl