Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 06 Juli 2005 Verkeershinder wegens wegafsluitingen in Anna Paulowna

De komende weken moet u rekening houden met afgesloten wegen in verband met onder meer onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt.

Duikers Kleiweg

Woensdag 13 en donderdag 14 juli zal de Kleiweg worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dit in verband met het aanbrengen van duikers in het kader van het project Hollands Bloementuin. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Asfaltonderhoud

Ook dit jaar zal weer grootschalig asfaltonderhoud plaatsvinden aan wegen in de Gemeente Anna Paulowna. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren zullen te onderhouden wegen tijdelijk voor het doorgaande verkeer worden afgesloten. Het verkeer wordt middels borden omgeleid. Bewoners en aangrenzende bedrijven zullen gedetailleerd door de gemeente op de hoogte worden gehouden over de afsluitingen. De wegen/wegvakken die dit jaar zullen worden aangepakt zijn:

Als eerste zijn de Noord en de Zuid Zijperweg aan de beurt. De Zuid Zijperweg zal van donderdag 7 juli t/m vrijdag 15 juli tussen de Walingsweg en de Barsingerweg worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer zal worden omgeleid via de Noord Zijperweg. De Noord Zijperweg zal van dinsdag 12 juli tot en met woensdag 20 juli tussen de Walingsweg en de Notweg worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer zal worden omgeleid via de Zuid Zijperweg.

De werkzaamheden kunnen door ongunstige weersomstandigheden uitlopen. Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer M. Bakker van de sectie civiel en groen van de gemeente (0223) 536185. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl