Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 15 Juli 2005 Opknappen parkeerterrein Duinoord hervat

Maandag 18 juli worden de werkzaamheden aan het parkeerterrein Duinoord hervat. Nog voor de bouwvakantie is het opknappen van dit terrein klaar. Strand-, bos en restaurantbezoekers ondervinden in de bouwvakantie geen last van werkzaamheden en kunnen op dit terrein parkeren.

Na de bouwvakantie zijn de resterende werkzaamheden aan de beurt. Dan gaat de aannemer verder met de aanleg van fietsstroken langs de Jan Verfailleweg, tussen de Bremstraat en de entree Donkere Duinen. Ook wordt na de vakantieperiode de fietsoverstreek bij de entree Donkere Duinen aangepakt. Verder vindt dan nog de aanleg plaats van het voetpad naast het fietspad dat de parkeerterreinen Donkere Duinen en Duinoord verbindt. Al deze werkzaamheden duren ongeveer anderhalve maand. Het verkeer op de Jan Verfailleweg zal hier soms last van ondervinden.

In februari was al met het opknappen van het parkeerterrein begonnen. In verband met voorschriften vanuit de verleende vergunning van de Natuurbeschermingswet zijn de werkzaamheden destijds echter stilgelegd op last van de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Of dit terecht was of niet, daarover spreken het ministerie van LNV en de gemeente elkaar binnenkort op een hoorzitting. De werkzaamheden aan het parkeerterrein bij Donkere Duinen mochten destijds wel doorgaan en zijn afgerond. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl