Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 19 Juli 2005 Afsluiting N241 (Schagen)

In verband met het uitvoeren van onderhoudswerk op de hoofdrijbaan zal de N241 tussen de Haringhuizerweg (km 3.4) en de Hartweg (km 7.0) volledig worden afgesloten voor al het verkeer van maandag 18 juli 06.00 uur tot en met vrijdag 22 juli 17.00 uur. Of zoveel langer indien noodzakelijk, of korter indien mogelijk.

Naast bovengenoemde werkzaamheden zullen er onderhoudswerkzaamheden tussen de Zuiderweg (km 2.3) en de Haringhuizerweg (km 3.4) worden uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden zal er ter plaatse een omleiding worden aangegeven.

Het doorgaande autoverkeer wordt via de N245 (Alkmaar Schagen) en de Zuiderweg te Schagen omgeleid. De omleidingsroutes zijn d.m.v. bebording aangegeven.

Het Crematorium Schagen en buslijn 654 van Connexxion blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar en zijn in de omleidingsroutes meegenomen.

De afsluiting geldt niet voor bewoners van de N241, (brom)fietsers, voetgangers, bestemmingsverkeer en nooddiensten. Zij kunnen gebruik blijven maken van de N241. Zij dienen wel de nodige voorzichtigheid te betrachten. Ter plaatste geldt een maximumsnelheid van 50 km/uur.

Deze afsluiting is noodzakelijk met het oog op de veiligheid van het verkeer en de wegwerkers. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl