Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 25 Juli 2005 Veiligheid voorop bij nieuwe onderdoorgang Beethovenlaan

Donderdag 14 juli was de officiŽle opening van de onderdoorgang Beethovenlaan, die Hoep-noord verbindt met het centrum van Schagen.

De verkeerssituatie op de Beethovenlaan ter hoogte van de onderdoorgang is gewijzigd om de tunnelgebruikers, met name fietsers, een veilige invoeg in de verkeersstroom van de Beethovenlaan te geven. Op bijgevoegde tekening kunt u de nieuwe situatie zien.

De verkeersomstandigheden bij de onderdoorgang zijn van tijdelijke aard. Later wijzigt de verkeerssituatie in de Sweelinckstraat zich als gevolg van het beperkt doordringbaar maken van het centrum voor autos. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl