Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 24 Augustus 2005 Wegafsluitingen Breezand en Wieringerwaard

In verband met asfaltonderhoudswerkzaamheden wordt van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september de Burgemeester Lovinkstraat tussen de Balweg en de J.C. de Leeuwweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Schorweg en de J.C. de Leeuwweg.

Verder wordt op maandag 29 en dinsdag 30 augustus de kruising Noord Zijperweg - Molenweg in Wieringerwaard afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt omgeleid over de Zuid Zijperweg. De werkzaamheden kunnen door onvoorziene zaken of ongunstige weersomstandigheden uitlopen.

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden neem dan contact op met de heer R. Kuipers van de afdeling Civiel, telefoonnummer (0223) 53 61 84. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl