Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 28 September 2005 Rotonde Schoolweg-Verlengde Zuiderhaaks (Den Helder)

Aannemer Heijmans is inmiddels begonnen met de eerste voorbereidingen voor de aanleg van de rotonde Schoolweg-Verlengde Zuiderhaaks. De werkzaamheden duren volgens planning tot 1 december aanstaande. Alle woningen en bedrijven blijven gedurende de hele periode bereikbaar.

Het grootste deel van de nieuwe rotonde komt te liggen naast de huidige Schoolweg. Het verkeer zal hierdoor gedurende het grootste deel van de werkzaamheden geen hinder ondervinden.

Van 31 oktober tot en met 18 november is de Schoolweg ter hoogte van tuincentrum Groenrijk afgesloten voor doorgaand verkeer. In deze periode blijft de Schoolweg echter wel gewoon open voor bestemmingsverkeer naar de woningen en bedrijven. Zowel vanaf de Langevliet als vanaf de Rijksweg N9 is verkeer tot aan de afsluiting mogelijk. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Callantsogervaart. Begin 2006 volgt de aanleg van de rotonde Langevliet-Verlengde Zuiderhaaks. De werkzaamheden aan de Verlengde Zuiderhaaks (tussen de twee nieuwe rotondes) staan voor volgend voorjaar op de planning. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl