Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 11 Oktober 2005 Ruim dertig miljoen voor infrastructuur in Noord-Holland

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben besloten in 2006 ruim 30 miljoen euro beschikbaar te stellen voor de provinciale infrastructuur. Het gaat om nieuwe en aanvullende investeringen in wegen, fietsvoorzieningen en openbaar vervoer.

Het bedrag wil het College besteden aan de volgende projecten, die stuk voor stuk bijdragen aan de veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid in Noord-Holland.

Bovengenoemde werken vormen een onderdeel van het Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur (PMI) 2006-2010. Het PMI kent op dit moment ruim 120 projecten in de studie-, plan- en realisatie-fase. Het PMI wordt elk najaar opnieuw voor de komende vijf jaar vastgesteld en twee maal per jaar, in het voor- en najaar, geactualiseerd. Aan Provinciale Staten vragen GS nu goedkeuring voor de start van bovengenoemde werkzaamheden. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl