Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 11 Oktober 2005 Werkzaamheden Verzetlaan (Schagen)

Van maandag 10 t/m vrijdag 21 oktober wordt op een aantal plaatsen in het wegdek van de Verzetlaan het asfalt en de fundering vervangen. Scheuren en de daarbij ontstane richels in het asfalt en fundering nopen tot deze werkzaamheden.

Tijdens het werk wordt de weg voor de helft afgesloten. Dit zal worden aangegeven met hekken en een voorrangsregeling. Op deze manier is verkeersdoorstroming mogelijk. Als de weersomstandigheden tegen zitten kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Mocht u n.a.v. het voorgaande nog vragen en / of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met onze toezichthouder de heer R. van Beijeren op nummer 06-22994967 (tussen 07.00 - 17.00 uur). (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl